Er gaat niets boven vrijheid – Jimmy’s en het bevrijdingsfestival Groningen

Het bevrijdingsfestival in Groningen is een groot succes geweest. Er zijn recordaantallen bezoekers geweest in Groningen, tot wel 125.000 mensen de dag door! Vanaf het moment dat Ali B opende op de Main Stage, tot ver in de avond. Een aantal internationaal grote namen hebben opgetreden, zowel ’s middags als ’s avonds. Zoals Ali B, The Lumineers, Kensington en Typhoon. Middags was een gelukkige Jimmy’s stagiair frontstage op het moment dat de zanger van The Lumineers het publiek in liep. Er is letterlijk vóór haar gezongen!

Jimmys SneakersJimmy’s was als organisatie ook aanwezig op het bevrijdingsfestival. Dansen bij de Bus was voor Jimmy’s dé stage. De hele middag door heeft Jimmy’s een actie gehouden voor alle jongeren die aanwezig waren op het bevrijdingsfestival. Voor de actie werden door de stagiairs en vrijwilligers van Jimmy’s stempelkaarten uitgedeeld waarop de jongere elke twee stempels prijzen kon winnen. De prijzen waren met twee stempels een pen, vier stempels een bakje pepermuntjes, zes stempels een coole zonnebril, acht stempels een pakje condooms en met tien stempels kreeg je een powerbank, waarmee je on-the-move je telefoon op kunt laden! De stempelkaarten waren te krijgen bij de stand of bij de Jimmy’s die herkenbaar over het terrein aanwezig waren. Wanneer je een Jimmy’s zag, vroeg je om een stempel. Zo verzamelde je zoveel mogelijk! Aan het eind van de middag, zijn alle powerbanks weggegeven en hebben sommige prijswinnaars CDs van lokaal talent gewonnen.

Tevens maakte je bij inlevering van je stempelkaart kans op de grote hoofdprijs. Namelijk een paar hippe en unieke Jimmy’s Sneakers! Een heleboel mensen hebben de stempelkaarten ingeleverd, en deze week is bij Jimmy’s het winnende kaartje geloot.

De gelukkige winnaar is Nathalie Hollander! Er is contact opgenomen met Nathalie en zij krijgt de sneakers binnenkort thuis. Gefeliciteerd Nathalie!