Ik was met Jimmy’s bij een bijeenkomst over jeugdzorg en onderwijs

Hoi, ik ben Mohamed 17 jaar. Ik ben bij Jimmy’s gekomen via B6T. (Binnen 6 weken terug) Een woongroep. Het leek me heel leuk om mee te helpen met activiteiten. Dus was ik Elroy gaan vragen of er iets was waar ik mee kon helpen, en de rest is geschiedenis.

Ik, Elroy (de Jimmy’s Groningen vertegenwoordiger ) en nog verschillende andere jongeren waren samen naar Hogezand gegaan dit was de eerste activiteit waar ik mee aan help geholpen. We gingen het over onze ervaring met instanies hebben, met invloedrijke personen van scholen gemeentes enz. Ik vond het leuk want meestal gaat het alleen over instanies. Maar deze keer ging het over onze mening, want ze wilden ook weten hoe wij er voor kunnen zorgen dat gemeentes en scholen beter samen konden werken. Het werd ook opgenomen het zag er heel professioneel uit. De locatie was ook heel leuk, het was bij een school dus het paste het goed bij het onderwerp. Er waren ook leerlingen van Noorderpoort die zorgden voor catering. Na het gesprek kwamen ook heel veel mensen ons vragen stellen. Ik vond het heel special dat de gemeentes ook heel erg hun best deden.

Ik heb daar persoonlijk veel aan overgehouden. Ik heb geleerd voor een grote groep vreemdelingen een gesprek te voeren. En veel nieuwe mensen leren kennen. Ik ben ook beter geworden in samenwerken.

mo