Ja ja, er is weer een nieuwe Jimmy van de week gekozen! Deze week is het….. *tromgeroffel* … BORIS, aka YOUNG BATS aka THE BATSMEESTER aka LIL BATSIE!

Boris is sinds een paar maanden vrijwilliger bij Jimmy’s. Hij is 22 jaar oud en komt uit Wehe Den Hoorn. Je kan hem herkennen aan zijn mooie blonde lokken en zijn droge opmerkingen. Boris is een grote denker waardoor je met hem de meest bijzondere en interessante gesprekken kan voeren. Daarbij krijg je een hoge dosis humor, maar naast de grappen is Boris een hele lieve, sociale persoon die je altijd graag helpt! Ook een heel erg leuk feitje: Boris heeft discussies bij Jimmy’s gestart over de uitspraak van bepaalde woorden, zoals dille (dielje) en vanille (vanielje). Boris is regelmatig aanwezig bij Jimmy’s. Hij heeft geen vaste dagen dus het is altijd weer een leuke verrassing als hij zijn voeten binnen Jimmy’s zet.

Wil jij je woordenschat ook laten verrijken door Boris? Kom dan een keer gezellig bij Jimmy’s langs en neem vooral een vanielje ijskoffie van de Starbucks mee 🙂 🙂