Deze week is het mijn beurt om een Jimmy van de week te kiezen en ik koos voor onze lieve Ella.

Ella loopt hier stage en bij het GKB. Op dinsdag en vrijdag is ze hier altijd druk bezig met haar vele afspraken over financiën. Naast het feit dat Ella je kan helpen met al je vragen over financiën en juridische zaken heeft ze natuurlijk ook hele leuke hobby’s! Ze is niet vies van een feestje en kijkt altijd de vlogs van Monica Geuze. Ella is een hele spontane lieve meid die je altijd vraagt ‘wat eet je vanavond?’ of ‘wat ga je doen dit weekend?’.

Toen ik haar vroeg of ze nog leuke talenten had antwoordde ze met ‘had ik die maar’. Dus helaas geen talentjes waar wij niks van af weten. Maar ik vind dat Ella een talent is in mensen helpen! Als je met iemand gezellig ergens een ijsje wil halen is ze er altijd bij.

 

Omdat Ella deze keer Jimmy van de week is hoeft ze de hele week geen afwas te doen, Hoera!!!