Elke week roepen we een Jimmy van de week uit. Het is mijn beurt om te kiezen en Kahly verdient het naar mijn mening echt.

Ondanks een lastige periode is ze tegenwoordig weer volop bezig bij Jimmy’s. Ze heeft onlangs een blog opgezet genaamd O’Kahly. Hierin verteld zij over haar eigen leven. Ze heeft ontzettend veel meegemaakt maar ondanks dat, staat ze alsnog positief in het leven. Ze verteld over wat zij allemaal mee heeft gemaakt, hoe zij er tegen aan keek en ook hoe zij zich hier doorheen heeft geslagen. Ook is ze ontzettend veelzijdig als Jimmy; als je vragen hebt over zorgverlening, make-up of juridische zaken kun je bij Kahly terecht.

Een leuk feitje over Kahly is dat zij ontzettend goed kan buikdansen. Ook is zij ontzettend goed met make-up. Dus heb je nog tips nodig over hoe je het beste kunt contouren, je de beste wings maakt of je een mini-kleurenanalyse wilt, kom dan gerust een keer binnen. Kahly is ontzettend veel in Jimmy’s te vinden. Bijna iedere dag! Dit maakt dat zij echt deel uit maakt van het vaste Jimmy’s team.

Omdat zij deze hele week Jimmy van de week is, krijgt Kahly vrijstelling van de afwas voor de hele week. Als je dát geen goede deal noemt dan weet ik het ook niet meer.