Na geen enkele bespreking is Shanna uitgekozen als Jimmy van de week. Want zeg nou zelf, Shanna is de ultieme Jimmy! Met een bestaand empathisch vermogen, vrolijkheid dat niet te stuiten is en een gezonde hoeveelheid zelfspot is ze een perfecte aanwinst voor het bedrijf.

Shanna is 20 jaar oud en heeft een prachtig kamertje in Groningen. Ze studeert Toegepaste Psychologie aan de Hanze hier in Groningen. Ze is in Februari aan haar stage bij Jimmy’s gestart en zal hier tot de zomervakantie te vinden zijn.

Shanna geeft geweldige workshops en is altijd in gesprek met jongeren om samen met hun naar oplossingen te zoeken. Ze is altijd lief, maar heeft ook zeker een mond waar ze zichzelf en haar gedachten goed mee kan verdedigen.

Een leuk feitje over Shanna is, is dat ze de beste is in het behangen van kamers en blindtypen. Ze is dus zeker goed met haar handen.

Deze week is het helemaal Shanna haar week! Daarom krijgt ze één extra tosti op dinsdag, smikkelen! Wil je meer over Shanna weten of kun je wel een handje gebruiken bij een verbouwing? Kom dan even langs bij Jimmy’s en spreek haar aan!