Deze week draagt Tanja de eer van Jimmy van de week. Tanja is een zeer geliefde stagiaire in Jimmy’s. Ze is begonnen in september met haar stage voor de studie Pedagogiek. Deze studie volgt ze aan het Windesheim in Zwolle. Met de mooie leeftijd van 20 jaar gaat ze alweer haar derde studiejaar in.

Tanja woont in Groningen en wordt in Jimmy’s vaak beschreven als stereotype student. Ze is zeker niet vies van uitgaan en drinkt daar dan ook de nodige drankjes bij. Vanwege haar plezier met stappen zag ze de ideale kans om hier ook een mooi baantje in te nemen. Daarom werkt Tanja met veel plezier bij de Twister in Groningen. Geen idee hoe ze het doet, maar toch staat Tanja er elke donderdag weer fris en fruitig.

Met Tanja erbij is het in Jimmy’s altijd gezellig. Als ze er niet is op donderdag horen we dan ook vaak de vraag: “Hey, waar is Tanja?”. Helaas is Tanja wel bijna klaar met haar stage en zal volgend jaar een andere organisatie kunnen genieten van haar aanwezigheid. Tot die tijd zullen wij Tanja nog even goed in het zonnetje zetten!