Guido is een van de vele jongeren die na een stage bij Jimmy’s zijn blijven hangen. Na 2 jaar sociaal cultureel werk probeert Guido  met  spuitbus en sjablonen de wereld een stukje mooier te maken. En dat is nog legaal ook! Zo gaf ‘GG-Do’ een graffitiworkshop aan basisschoolkinderen en probeert hij een eigen ’tag’ te ontwerpen.

Als vrijwilliger houdt Guido zich ook bezig met de jamsessie. Naast dat Goede Guido prima gitaarspeelt, kan hij ook nog een stukje drummen, en zelfs 4 akkoorden op piano :-p Alleen zijn zang is niet om aan te horen wat vrijwilligers Jeroen en Rob wel tijdens een jamsessie in het Floreshuis hebben gemerkt.

Een opvallend detail aan Guido was altijd de felgekleurde pluk haar in zijn kapsel. Sinds 2 maanden is die twist ineens verdwenen, wat Guido meteen een stuk ouder en wijzer doet lijken! Echt volwassen en saai is hij gelukkig niet geworden. Met Guido kun je namelijk prima lachen. Wil je hem een keer ontmoeten? Dat kan! Guido is vrij regelmatig bij Jimmy’s te vinden.