Deze week is onze Jimmy in het zonnetje Jakob. Jakob is 25 jaar en studeert Culturele en Maatschappelijke Vorming. Een bijzonder detail is dat hij schoenmaat 49 en een beetje heeft!

In een ver verleden heeft Jakob ook de koksopleiding gedaan en dat betaalde zich afgelopen week uit bij Jimmy’s. Jakob heeft zowel donderdag als vrijdag, met hulp van souschef van E. Eefting, een heerlijke maaltijd voor maar liefst 20 man gemaakt.

En het resultaat mocht er zeker wezen! Donderdag stond er een heerlijke hutspot op het menu met als extraatje een sambal-pindakaas. Terwijl er vrijdag tijdens de Halloween-Gamenight een heerlijke klassieke pasta met bloedsaus werd gemaakt. Aangezien er bij Jimmy’s ook jongeren rondlopen die veganistisch zijn heeft Jakob ook voor beide dagen een veganistische variant gemaakt.

Jakob kan dus niet alleen heel erg goed koken, maar wil er ook voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Dat zie je ook terug in zijn dagelijkse werkzaamheden bij Jimmy’s. Wanneer er een jongeren bij Jimmy’s binnenloopt zorgt hij er voor dat diegene zich op zijn gemak voelt en helpt hij hun waar het kan.

Een mooie aanwinst voor Jimmy’s 050!