Donderdag 11 januari was het moment eindelijk daar. De uitreiking van de facilitator van het jaar heeft die avond plaatsgevonden en oh wat was het spannend.

Wetend van niets werden Elroy, Rooz en Emilie opgehaald om naar een geheime activiteit te gaan. Deze activiteit bleek alleen dichter bij de thuisbasis te zijn dan verwacht. Na een korte kroegentocht, wat voornamelijk als afleiding diende, werden de drie ‘bazen’ in het hol van de leeuw gegooid a.k.a Jimmy’s050. Met taart, slingers, echte Jimmy’s koekjes, ballonnen en superleuke cadeautjes binnen handbereik was het tijd om los te gaan. The battle of the bosses kon beginnen!

Ze werden flink op de proef gesteld aangezien alle vragen over de Jimmy’s gingen. Wie is het langst? Wie heeft er geen huisdieren? Je kon de zweetdruppels al van hun met glitter hoedjes bedekte hoofden zien druppelen. Dit was nog maar het begin.

Maar na een bloederige nek aan nek race kwam de enige echte Emilie (je zegt: EEEmilie) als winnaar uit de hoed. Deze fanatieke, goed georganiseerde moeder van 100 kinderen mag de kroon dragen.

Emilie is hoofd workshops binnen Jimmy’s. Zonder Emilie zouden wij geen idee hebben wat wij op scholen zouden aanmoeten. Een paar dagen voordat je een workshop moet geven stuurt ze iedereen een apart mailtje met de actuele workshop informatie, wat persoonlijk zeg! Naast haar adembenemende coördinatie skills staat ze bekend om haar….. geen idee eigenlijk, ze is gewoon super tof en lief en grappig en cool en….nou je begrijpt het wel. Mocht je haar willen ontmoeten dan heb je een grote kans als je op woensdag langskomt!

 

(p.s. Rooz en Elroy hebben het ook erg goed gedaan, vandaar dat zij hier onderaan het artikel ook even de kans krijgen om te shinen.)