Waarom dit besluit?
Deze week was het besluit unaniem! Jeroen en Laurens zijn Jimmy’s van de week.
Free a Girl was natuurlijk heel succesvol, maar dat was niet gelukt zonder deze twee toppers. Door weer en wind stonden zij er om alles te regelen. Alle Jimmy’s in de hokjes hebben ontzettend veel steun aan ze gehad. Deze week gaan wij natuurlijk met zijn allen proberen om ze in het zonnetje te zetten.

Laurens                                                                                               
Laurens kennen we natuurlijk allemaal wel. Hij is altijd herkenbaar aan zijn LekkerLau pet en mooie witte scooter. Als je toch moeite blijft hebben met hem herkennen, zoek dan naar de jongen met de groffe grapjes. Laurens staat in Jimmy’s namelijk bekend als een gezellige grapjas. Een kenmerk die alle grapjes hebben is dat ze vaak op het randje zijn. Toch moeten wij er altijd hartelijk om lachen. In Jimmy’s helpt Laurens graag jongeren met vragen over allerlei onderwerpen. Wanneer hij niet in Jimmy’s te vinden is, kan het zomaar zijn dat hij ergens voor de klas staat een workshop te geven.
Vorige week en een heleboel weken daarvoor heeft Laurens keihard gewerkt om de actie van Free a Girl succesvol te laten verlopen. Wanneer er iets geregeld moest worden stond Laurens er altijd. Alle Jimmy’s zijn hem hierom dan ook ontzettend dankbaar.

 

Jeroen                                                                                                                   
Dan onze andere topper, Jeroen. Als wij het hebben over onze meest geliefde vrijwilligers, komt Jeroen hoogstwaarschijnlijk ook in dat rijtje naar voren. Wanneer er in Jimmy’s iets moet gebeuren is Jeroen er direct bij. Hij komt dan ook vaak naar voren wanneer de vraag komt: “Wie kan mij even helpen met….”. Wanneer Jeroen niet mensen aan het helpen is gaat hij graag in gesprek met de jongeren in Jimmy’s. Of het nou een vraag is, een idee of een discussie is, Jeroen heeft wel inbreng. Voor de sfeer is hij ook zeker bevorderend.
Jeroen staat natuurlijk ook met een reden in het zonnetje. Wat een topper was hij namelijk in de week van Free a Girl. Hij was er elke dag en we konden altijd op hem rekenen. Alle Jimmy’s in het hokje konden niet wachten tot Jeroen weer aankwam met de sleutel en ze naar het toilet mochten. We zijn natuurlijk altijd blij met hem, maar in deze week nog extra.

Al met al een logische en makkelijke keuze voor de Jimmy’s van de week. Kom jij deze jongens nou tegen deze week in Jimmy’s? Geef ze een schouderklopje en laat weten hoe blij je met ze bent.