De Jimmy’s van de week is weer back! Omdat wij deze week helaas afscheid moeten nemen van onze toppers hebben we een special edition. We hebben niet één Jimmy’s van de week.. maar wel 7!

Moniek,

Moniek is een super gezellige spontane meid, als je ergens mee zit of vragen hebt kan je bij haar altijd je hart luchten. Lekker gek is altijd welkom bij haar. Ook vindt ze het geweldig om naar concerten te gaan van haar favoriete artiesten.

Jakob,

Jakob is de grootste knuffelbeer van Jimmy’s. Wil je eventjes goed lachen? Dan ben je bij hem op het juiste pad! Heb je goed advies nodig, dan helpt hij je graag met open armen.

Ella,

Ella heeft het meeste verstand van alle financiën. Zit je in de knoop en kom je er niet meer uit? Dan kan zij jou met je struggles helpen. En natuurlijk is Ella er niet alleen voor de financiële zaken. Een vlot babbeltje vindt ze altijd leuk. ‘Wat ga je vanavond eten?’

Bonny,

Bonny is de gekste van allemaal. Altijd enthousiast en dol op kinderen. Alleen in de rookpauze? Geen zorgen, Bonny zal je bijstaan. En niet alleen om even een peukie te doen, maar om lekker te kletsen over het leven.

Sami,

Sami zal altijd voor de beste lunch zorgen. Toevallig heeft deze topper net zijn examens gehaald (allemaal even feliciteren hè). Een kopje koffie of thee met hem zal de sfeer in je dag brengen.

Lotte,

Lotte is super enthouiast, lekker blond en houdt van gezelligheid. Volgende week is haar eerste schoolweek voor de nieuwe opleiding, we gaan haar natuurlijk wel allemaal succes wensen!

 

Iris,

Iris is een echte beauty liefhebber, en top gamer. Heb je niet een top dag? Dan maakt Iris je weer helemaal tip-top! En.. denk jij dat je haar kan verslaan met een potje fortnite?

 

Aan al onze Jimmy’s toppers: super bedankt voor jullie inzet. We gaan jullie stuk voor stuk missen en wees niet bang om nog een keertje een lekker kopje koffie of thee te drinken. Wij hopen tot snel!