Stichting Move organiseert kortlopende projecten (4-6 maanden) waarin studenten en kinderen uit minderbedeelde wijken elkaar en elkaars leefwereld leren kennen en de kans krijgen hun talenten verder te ontwikkelen. Studenten fungeren binnen het project als projectleider en de kinderen hebben de creatieve leiding, zij bepalen wat er gebeurt. Samen krijgen jullie het eigenaarschap en de verantwoordelijkheid over het bedenken en uitvoeren van een project.

Move projecten bestaan uit twee onderdelen: een wijktraject en een verbindende activiteit.

In het wijktraject brainstormen jullie samen met de kinderen over wat er beter kan in de wijk. Samen komen jullie tot een concrete vernieuwing die vervolgens ook gerealiseerd wordt, een chillbank op het schoolplein, een bijzonder kunstwerk of een swingend buurtfeest. Tijdens de verbindende activiteit nemen jullie de kinderen een dagje mee in jullie leefwereld; samen sporten, een bezoek aan de hogeschool of een kijkje op een vereniging.

Wil jij samen met kinderen iets betekenen voor hun buurt in jouw stad? Wil jij graag ‘mee- Moven’ en een mooi project op je CV zetten? Meld je dan aan vóór 22 februari 2017 en leer je eigen project managen, ontwikkel je talenten en vergroot je netwerk! In maart 2017 starten we met een aantal Move-projecten in Groningen, ben jij er klaar voor?

Voorbeelden van projecten kun je vinden op www.stichtingmove.com Aanmelden of meer info? Stuur een mail naar: groningen@stichtingmove.com