Hey you!

Ben jij op zoek naar een baan? Of wil jij erachter komen welke baan beter bij jou en jouw dromen past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat:
In 4 workshops brengen Pauline en Jody je dichter bij jouw droombaan. Wij gaan met jou op zoek naar jouw kwaliteiten, jouw passies en jouw talenten. Dit doen we door toffe, actieve opdrachten als een kwaliteitenspel, een Fuck It List en een vette netwerkbingo. Door deze workshops kom je erachter wat jij te doen hebt en hoe je bereikt wat je wilt. Ook leren wij je pitchen en netwerken om zo dichter bij jouw doelen te komen.

Waar:
Jimmy’s Groningen, Herestraat 100.

Wanneer:
Maandagavond 18 december 18.30 -20.30 (uitloop mogelijk)

Wie zijn wij:
Pauline is carrièrecoach en heeft haar eigen bedrijf New Shoes. Pauline is een echte inspirator en motivator, en brengt jongeren concreet en snel dichterbij hun passie. Daarnaast heeft zij ruime ervaring in marketing en communicatie.
Jody is trainer bij Plattelandsjongeren en heeft een eigen bedrijf Jody Schoolpsychologie. Jody is een echte netwerker en ondernemer.

Vind jij het leuk om mee te doen aan deze workshops? Kom dan langs op maandagavond 18 december voor de 1e workshop uit deze reeks. Tijdens deze 1e workshop ontvang je ook de informatie voor de andere workshops.

Aanmelden is niet nodig, deelname is kosteloos.