Maandelijkse meetings voor homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen en transgenders nu ook voor jongvolwassenen

 

Groningen, 6 maart 2016 – The Box, een jongerenproject van COC Groningen Drenthe, organiseert vanaf 13 maart maandelijks een meeting voor jongvolwassenen om te praten over homoseksuele, biseksuele, lesbische, transgender of queer gevoelens.

 

Tijdens de meetings zullen onderwerpen als coming out, verliefdheid, relaties, op stap, dating, vriendschap en familie besproken worden. Volgens Laura Jans, coördinator van The Box, is er veel animo voor deze meetings. “We organiseren sinds de zomer maandelijks drukbezochte meetings voor jongeren tot en met 18 jaar en voor jongeren van 18 tot en met 23 jaar. Sindsdien krijgen we veel positieve reacties, maar krijgen wij ook de vraag of wij voor jongvolwassenen, van 23-30 jaar, bijeenkomsten kunnen organiseren.”

 

De meetings zullen op de tweede zondag van de maand plaatsvinden, in Jimmy’s, Herestraat 100 in Groningen. We beginnen om 14.00 uur en de meeting zal rond 17.00 afgelopen zijn. De eerste bijeenkomst zal georganiseerd worden op zondag 13 maart.

 

Geïnteresseerden kunnen op http://thebox.cocgd.nl/ meer informatie vinden. Daarnaast kunnen zij zich hier aanmelden voor de eerste bijeenkomst.