Hoi allemaal,

Na een jaar stage gelopen te hebben bij Jimmy’s, is nu het einde van mijn stageperiode aangebroken! Vandaag is mijn laatste stagedag en ga ik een stageperiode afsluiten. Ik volg de opleiding Juridische Dienstverlening en moest voor deze opleiding 10 maanden stage lopen. Dit deed ik in 2 periodes van 5 maanden. Ik deed deze stage in een duo vorm, 2 dagen bij Jimmy’s en twee dagen bij de GKB (Groningse Kredietbank). Op dinsdag en vrijdag was ik aanwezig bij Jimmy’s waar ik jongeren hielp met het aanvragen van toeslagen, aanvragen van studiefinanciering, het zoeken naar een bijbaan en allerlei andere zaken.

Ik heb heel veel geleerd bij Jimmy’s, zowel op zakelijk gebied als op persoonlijk gebied. Ik heb mijzelf hier kunnen ontwikkelen en ik kon hier mijzelf zijn, wat niet voor iedereen altijd even makkelijk is. Desondanks wordt je mening hier gerespecteerd en is Jimmy’s een plek waar je jezelf kunt zijn en je je mening mag uiten. Ik heb veel leuke contacten hier opgedaan en zal nog regelmatig langs komen!

Ik wil iedereen bedanken voor de gezellige, leerzame tijd en wens iedereen bij Jimmy’s en mijn opvolger heel veel succes toe!!!