Herken jij jezelf in het plaatje hier onder? Examens, toetsen, bijbaan, sport, vrienden… Soms heb je het zo druk en heb je het idee dat iedereen wat van je wil, waardoor je niet meer weet waar je nou mee moet beginnen. Het liefst wil je een balans tussen dingen die moeten en dingen die leuk zijn, maar door de druk kan je niet meer genieten van de dingen die je het liefst doet. Kortom: door de bomen zie je het bos niet meer. Hoe deel je je tijd nou handig in? En hoe zorg je ervoor dat er genoeg tijd over blijft om te ontspannen en leuke dingen te doen? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens de workshop Timemanagement die wordt gegeven bij Jimmy’s. Door middel van oefeningen, uitleg, en samen het  gesprek aangaan leer je hoe je je tijd het best kunt indelen. Aan het eind van de workshop verzinnen de deelnemers een ‘’onmogelijke opdracht’’ voor elkaar waarbij het toepassen van het geleerde, samenwerken en vooral plezier centraal staan!

Bij Jimmy’s worden veel verschillende workshops gegeven, waar de workshop Timemanagement dus één van is. Andere workshops die worden gegeven heten bijvoorbeeld: Help, ik word 18, Safe social media en Gelukkig maar. De workshops worden altijd samen met jongeren ontwikkeld en de workshops worden na ervaringen en feedback van deelnemers vaak nog aangepast zodat de workshops zo leerzaam en leuk mogelijk worden.

De workshops worden meestal gegeven aan groepen leerlingen van scholen. Mocht je de workshops geschikt vinden voor een bepaalde groep, dan is dit altijd mogelijk in overleg. Als je zelf wel eens wat meer zou willen weten over het handig indelen van je tijd, ben je altijd welkom bij Jimmy’s om hier eens over te praten en hier hulp bij te krijgen!  Of lijkt het je leuk om bij de workshop te helpen door eens kritisch naar het programma te kijken of de workshop te geven aan een groep? Ook dan ben je altijd welkom, als je een gaatje kunt vinden in je drukke agenda natuurlijk ;-).

 
that-moment-when-0wktod