Over mij.

Hallo allemaal, Ik ben Tom en woon in Appingedam. Dat betekent dat ik elke dag met de bus of de trein naar Jimmy’s ga. Ik woon daar met mijn tweelingbroer, mijn zus, 2 stiefbroers, mijn moeder en mijn stiefvader. Het is een hele mooie plek om te wonen met hangende keukens en een hele mooie kerk! Ik game ook veel zoals League of legends, World of warcraft en Fortnite. Er is ook om de week een Gamenight bij Jimmy’s en daar heb ik een toernooi georganiseerd. Vond het super leuk om dat te doen en vind het jammer dat ik niet nog iets heb georganiseerd. Naast gamen sport ik ook graag, elke dinsdag heb ik een basketbal training in Delfzijl en skate ook in de zomer met een vriend van mij. Nu genoeg over mijzelf… laten we het over mijn stage hebben.

Over Jimmy’s.

Ik heb in totaal 4 week stage bij Jimmy’s gelopen. Ik heb veel gedaan zoals een poster maken voor het regenboog café wat ik in Photoshop heb gemaakt. En heb een poster over mij zelf gemaakt zodat andere weten wie ik ben. En ook posters weggebracht naar verschillende bedrijven. Het leukste vond ik nog wel dat ik een secret opdracht van Elroy heb gekregen maar jammer genoeg mag ik niet vertellen wat het is. Ik heb ook nog boeken weggebracht naar Paddepoel met Kayra en Lotte. En waar ik het meeste van heb geleerd is dat ik een game toernooi heb georganiseerd. Ik heb ook nog een verhaal geschreven over mijn collega’s die op een zeil reis gaan. Naast mijn opdrachten heb ik veel plezier gehad maar ook veel geleerd!